Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیر روابط عمومی علوم پزشکی مشهد گفت:کرونا وضعیت ۸ شهرستان خراسان رضوی را سیاه کرد و مدارس ۲۴ شهرستان را نیز تعطیل کرد. - اخبار استانها -

حمیدرضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: با تبدیل شرایط شهرستان‌های نیشابور، سبزوار، کاشمر، تربت‌حیدریه، گناباد، خواف، ششتمد و درگز به وضعیت بحرانی، این شهرستان‌ها در شرایط خیلی حساس قرار دارند و ممکن است ظرفیت بیمارستان‌ها پر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر روابط عمومی علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در قسمتی از مصوبه چهل و دومین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا آمده است هر وقت که موارد پیش گفته به درستی رعایت نشود و میزان ابتلا و بستری بیماران زیاد می شود و وضعیت شهرستان به حالت بحرانی تبدیل شود باید اعمال محدودیت‌ها را تشدید کرد و علاوه بر اعمال محدودیت‌های سه و چهار ، محدودیت‌های گروه دو نیز برای آن ها اعمال می‌شود.

سمنان| نقاهتگاه بیماران کرونایی شاهرود با 112 تخت در حال خدمت‌رسانی استکهگیلویه و بویراحمد|بیمارستان پاتاوه در گیر و دار کاغذ بازی اداری؛ آیا کرونا مسئولان را بیدار می‌کند؟محدودیت‌های کرونایی تردد در سطح استان کرمانشاه را 23 درصد کاهش داد

خبر دیگر اینکه با توجه به شرایط پیش آمده، مدارس شهرستان مشهد و 24 شهرستان دیگر این استان که دارای وضعیت قرمز ناشی از شیوع کرونا هستند از 17 تا 22 آبان ماه برای مدت یک هفته دیگر تعطیل است.

با مصوبه ستاد استانی و تایید ستاد ملی مقابله با کرونا آموزش‌های حضوری مدارس شهرستان‌های مشهد، نیشابور، سبزوار، کاشمر، گناباد، تربت‌حیدریه، درگز، خلیل آباد، بردسکن، تربت‌جام، کوهسرخ، زبرخان، ششتمد، بینالود، قوچان، زاوه، مه ولات، سرخس، کلات، بجستان، خواف، چناران، گلبهار، فیروزه و صالح آباد از امروز تا بیست و دوم آبان ماه تعطیل خواهد بود.

در این مدت آموزش این مدارس به صورت غیر حضوری و از طریق شبکه شاد انجام خواهد شد.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • استان خراسان رضوی گرم می‌شود
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در خراسان‌رضوی مطلوب است
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله